Kosten

Helderheid en eerlijkheid met betrekking tot de kosten van een uitvaart zijn erg belangrijk. Vooraf verstrek ik u een zo nauwkeurig mogelijk kostenoverzicht. Uiteraard zijn de kosten van een uitvaart sterk afhankelijk van de keuzes die u hierbij maakt.

Kiest u voor een begrafenis of crematie, een advertentie in de krant, een thuisopbaring of elders? Deze factoren bepalen mede de uiteindelijke prijs.

Gemiddeld bevinden zich de kosten voor een volledig verzorgde uitvaart tussen de € 4000,- en € 9000,-. Wanneer u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, bezit u in de meeste gevallen één van de volgende polissen.

Natura Polis

Bij een natura polis keert de verzekeringsmaatschappij in natura uit. De verzekeringsmaat-schappij heeft een uitvaartorganisatie aan hun pakket gekoppeld die de uitvaarten verzorgt.

Het is goed als naasten te informeren wat de waarde van dit pakket is, want de extra’s komen vaak voor uw eigen rekening. 

Kapitaal Polis

Bij deze verzekering is een bepaald kapitaal verzekerd.

U heeft er vooraf voor gekozen om een bepaald bedrag uitgekeerd te krijgen bij overlijden. Dit bedrag wordt in de meeste gevallen uitgekeerd aan de erfgenamen.

Het is goed te weten dat u vrij bent om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen, ongeacht waar u verzekerd bent. U bent namelijk niet gebonden aan de uitvaartondernemer die uw verzekeraar u toewijst.

Laetur Afscheid & Zorg komt graag met u in contact om te kijken wat een uitvaart op basis van uw wensen kost.

 

 

  Laetur Afscheid en Zorg

Bij het melden van overlijden
bel: 06-38425712

   24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor al uw overige vragen bij voorkeur op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur.

Natuurlijk kunt u altijd mailen naar Info@laetur.nl

Deel dit